duminică, 18 noiembrie 2007

Bancul zilei

Azi dimineata conduceam pe autostrada cand, intr-o doara, m-am uitat in stanga. Si ce mi-au vazut ochii ? Langa mine, intr-un BMW ultimul răcnet, nou si stralucitor, o femeie tanara si frumoasa conducea cu 120 Km/ora.

In acelasi timp se uita in oglinda, rujandu-se. Mi-am intors privirea la drum si dupa cateva secunde am vazut-o din nou, depasindu-ma si continuand sa se fardeze. E adevarat, eu sunt barbat curajos, dar ce facea ea m-a infricosat asa de tare incat aparatul electric de barbierit mi-a cazut din mana, peste mana dreapta in care tineam sandwichul, care la randul lui a cazut peste picioarele mele. M-am manjit tot de maioneza.

Am incercat sa indrept volanul cu genunchiul si de atata zapaceala mi-a zburat telefonul mobil de la ureche si a cazut chiar in ceasca de cafea pe care o tineam intre picioare. Cafeaua fierbinte s-a imprastiat in toate directiile. Vai, ce arsuri am capatat pa ambele maini si pe... pantaloni.

Cafeaua fierbinte mi-a stins si tigara, mi-a distrus celularul si mi-a intrerupt convorbirea care era intr-adevar, dar intr-adevar IMPORTANTA!! Cine dracu' le-a dat voie femeilor sa conduca?

De la Metrorex citire

" Stimati calatori, Metrorex (...) impreuna cu Politia Romana (...)".

Creierul meu nu a reusit sa inregistreze toata polologhia. In fine, ideea e ca atat Metrorex, cat si Politia Romana incurajeaza oamenii sa nu le mai dea bani cersetorilor pentru ca asta va duce la disconfortul calatorilor. Tanti care transmite informatiile zice asa: "... va puteti adresa lucratorilor de la politie".
Ce am inteles eu de aici? Ca ma pot adresa oricui lucreaza la politie, indiferent daca este femeia de serviciu, nenea care tunde iarba sau instalatorul care repara tevile timp de doua zile. Hmm... nu ma simt prea safe in conditiile astea.

La Piata Victoriei 2 se poate asculta aceasta poveste.