vineri, 2 noiembrie 2007

Cum spui cand vrei sa spui?

Intamplare banala:

Azi ma duc la piata sa iau niste fructe. Traversez strada si de la distanta vad o persoana cunoscuta. Ma uit la ceas: 10:5. "Hmm... ea acum vine de la piata, asta inseamna ca e treaza de ceva vreme si dimineata ei s-a terminat. A mea abia incepe. Nici nu mi-a pierit somnul de pe fata. Pentru mine e dimineata, pentru ea e zi. Asa zic: Buna ziua!"

In timp ce imi spuneam in gand ca o sa zic "Buna ziua!", trec pe langa femeie si ma aud spunand: "Buna dimineata!"

Oups!

Se intmpla ca una sa gandesc si alta sa spun, cred ca eram prea concentrata. Psihicul asta...

luni, 29 octombrie 2007

Ganduri, idei, sentimente... mai putin imagini (3)

Astazi ma simt trista si obosita si nervoasa, chiar furioasa. Si iar trista si iar furioasa si singura. Astazi nu vreau sa cunosc pe nimeni si vreau sa vorbesc cu toata lumea.

Sunt obosita...

Ba nu, sunt trista....

Cum este cand ploua...

Da... astazi a plouat.

Nu stiu cum este in alte orase din tara sau din alte tari, dar in Bucuresti cand ploua nu prea se mai poate circula. Se creeaza blocaje in trafic, masinile nu inainteaza foarte mult, astepti RATB-ul si jumatate de ora. Daca in cate o intersectie se mai afla si un politist de la circulatie, chiar ca nu ai nicio sansa sa scapi prea repede din invalmaseala aia. De ce circulatia este si mai greoaie cand sunt politisti care dirijeaza traficul? De ce se creeaza ambuteaje cand ploua/ninge? De ce se circula atat de greu in Bucuresti? Or fi de vina lucrarile incepute in tot orasul sau doar vremea care-si face veacul prin Capitala?

Frig, asteptat mult in statii, blocaje in trafic... asa este cand ploua...